logo

Verzenden & retourneren


Verzenden

Leveringsvoorwaarden

Slijterij De Kabouter verkoopt geen alcohol aan personen onder de 18 jaar.

Let goed op dat onze verzendpartner bij aankomst een leeftijdscheck zal doen. De bezorger overhandigt alleen het pakket als u een geldig legitimatiebewijs toont en oud genoeg bent.

Wij leveren uitsluitend op werkdagen, van maandag tot en met vrijdag.

We streven ernaar uw pakketje binnen 1 tot 3 werkdagen te leveren. Echter, het kan voorkomen dat door drukte bij onze verzendpartner uw pakketje later aankomt. Wij zijn niet verantwoordelijk voor vertragingen bij onze partner. 

Verpakking

Is uw pakket beschadigd aangekomen? Gelieve ons onmiddellijk hiervan op de hoogte te brengen. Al onze artikelen verlaten het magazijn met de verpakking in een perfecte staat, met behulp van anti-breuk materialen. Indien uw pakket toch beschadigd aankomt, is uw medewerking voor ons van groot belang zodat we kunnen nagaan bij wie deze schade is ontstaan.

Verzendgebied 

Wij leveren in geheel Nederland.

Verzendkosten

Per verzending rekenen wij een vast bedrag aan verzendkosten van € 7,95

Track & Trace

Nadat uw bestelling bij onze verzendpartner PostNL is aangekomen, zult u van hen een E-mail ontvangen met daarin de verwachte leverdatum. Daarnaast kunt u vanuit deze mail via een link, uw pakketje volgen.

 

Artikelen retourneren

Wanneer mag ik mijn artikelen retourneren?  

Binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen, indien voldaan aan de volgende voorwaarden:  

  • De artikelen zijn onbeschadigd / ongeopend 

Hoe retourneer ik mijn artikelen?   

Een retour kan telefonisch of per mail worden aangevraagd. Geef tijdens je aanvraag aan om welke order en producten het gaat. Geef tevens aan wat de reden om te retourneren is, hiervoor kunnen de onderstaande categorieën gebruikt worden.

  1.    Verkeerde product ontvangen
  2.    Het product is beschadigd.
  3.    Anders, namelijk...

Voeg, in het geval van een klacht, bij voorkeur een foto toe zodat we de oorzaak snel kunnen achterhalen. Wanneer je retour aanvraag is geaccepteerd ontvang je hier een bevestiging van.  

Verstuur vervolgens je retourzending naar:  

Slijterij De Kabouter

Jozef Israëlsplein 4

9718 EN  Groningen   


We sturen een e-mail wanneer wij de artikelen in ontvangst hebben genomen. Vervolgens boeken wij het aankoopbedrag terug. De kosten voor het retourneren liggen bij de koper van de artikelen.  
Het aankoopbedrag wordt binnen 5 werkdagen teruggestort, heb je het binnen deze termijn nog niet ontvangen neem dan contact op met onze klantenservice.  

Wanneer er 14 dagen verstreken zijn, zijn wij niet verplicht om retourzendingen te accepteren.